Kranjski Sloni so skupina mladih, nadobudnih izvajalcev mladinskih delavnic iz Gorenjske, ki želijo pomagati mladim v najbolj turbulentnem obdobju odraščanja. S tem namenom v mislih so se odločili, da bodo nekaj ur na teden namenili izvajanju delavnic in s tem pomagali učencem osmih in devetih razredov osnovne šole.

Pod okriljem Darje, ki jih vodi in jim svetuje, so se veteranke Alenka, Hana in Darja združile z novinci Armino, Niko, Rebeko, Karmen in Lenartom. Zdaj se skupaj srečujejo z mladostniki, njihovimi problemi in predelujejo teme, ki so med odraščanjem še posebej zanimive: teme, kot so čustva, alkohol, droge, prijateljstvo, ljubezen , spolnost in še več.

Povezuje jih skupen cilj:ustvariti, skupaj z njimi samimi, mladostnika, ki se bo znal spoprijeti s svetom in bo kos svetu.
Ne glede na to ali te vodi energetična Hana ali navdušena Karmen ali celo kdo drug, pa lahko zatrdimo, da ste v varnih rokah in da boste na koncu šolskega leta lahko rekli, da ste bolj pripravljeni na izzive življenja.

Ekipa prostovoljcev CenterKontura, ki je članica Mreže “Mladinskih delavnic”

Dostopnost
window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag(\'js\', new Date()); gtag(\'config\', \'UA-7082982-8\');