BREZPLAČNI POČITNIŠKI PROGRAM ZA NAJSTNIKE IN NAJSTNICE

»HENGAJ Z NAMI«

KAKO BITI SKUPAJ IN BITI SVOJ

Na društvu za preventivno delo pripravljamo počitniški program POLETNE »MLADINSKE DELAVNICE« namenjen vsem najstnikom in najstnicam (3. triada OŠ).

Program se bo izvajal v treh terminih:

1. termin: 1.7. – 5.7.2024 (rok za prijavo: 24.6.)

2. termin: 5.8. – 9.8.2024 (rok za prijavo: 30.7.)

3. termin: 19.8. – 23.8.2024 (rok za prijavo: 13.8.)

Program je BREZPLAČEN in potrebne so predhodne prijave. Prijava je mogoče le za celotni termin (teden).

Lokacija: Grablovičeva 28, Ljubljana – Vodmat

Vsekakor bomo poskrbeli za to, da bo čas, ki ga bodo mladostniki preživeli z nami zabaven in tudi koristen ter poučen. Ponuja se torej odlična priložnost za spoznavanje novih sovrstnikov ter pridobivanje novih znanj in izkušenj!

Društvo za preventivno delo je prostovoljsko, nevladno, neprofitno društvo, delujoče že od sredine 90-ih let dalje. Deluje na področju socialnega in zdravstvenega varstva ter na področju vzgoje in izobraževanja. Najbolj prepoznaven projekt oz. program so »Mladinske delavnice«. Program je od leta 2015 tudi verificiran s strani Socialne zbornice Slovenije in spada v mrežo javnih socialnovarstvenih programov.

Finančno ga podpirajo Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti RS in Ministrstvo za zdravje RS ter nekatere občine na območju, kjer ta program izvajamo. Šolam ga priporoča tudi Ministrstvo za vzgojo in izobraževanje RS. Poletni program »Hengaj z nami« pa financirajo MOL in MDDSZ RS.

Temeljni namen naših programov je med mladostniki krepiti razvojne in socialne možnosti za uspešno obvladovanje razvojnih kriz ter preprečevati socialno izključenost.

Več informacij: drustvopd.delo@amis.net, 040 354 194

PRIJAVNICO NAJDETE TUKAJ

Dostopnost
window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag(\'js\', new Date()); gtag(\'config\', \'UA-7082982-8\');