Razpisujemo prosto delovno mesto z nazivom: »Koordinator delovanja mreže Mladinske delavnice«.

To delovno mesto obsega dela povezana z izvajanjem projekta »Mladinske delavnice« v ljubljanski regiji na terenu, administrativna dela v zvezi s tem, upravljanje in ustvarjanje vsebin na družbenih omrežjih društva kot tudi priprava in izvedba poletnega programa. Potrebno je tudi znanje angleškega jezika na pogovorni ravni (B2). Delo je projektnega tipa.

Delovno mesto bo prosto od 10.7.2023 dalje. Vendar bi radi, da uvajanje novega delavca/delavke opravimo še prej, po možnosti v mesecu juniju.

Splošni pogoji:

–          dosežena visoka ali višja izobrazba družboslovne smeri – psihologija, pedagogika, sociologija, socialno delo ali socialna pedagogika (vsaj VI.)

–          znanje vsaj enega tujega jezika

–          poznavanje uporabe IKT tehnologije in osnovnih računalniških programov (Word, Excel, Powerpoint itd.)

–          poznavanje urejevanja spletne strani (WordPress) in upravljanja družbenih omrežij

–          poznavanje osnovnih administrativnih del

–          zaželene izkušnje z delom v okviru nevladnega sektorja.

Posebni pogoji:

–          opravljeno usposabljanje za izvajanje preventivnega projekta Mladinske delavnice

–          najmanj eno leto izvajanja  zgoraj omenjenega projekta z uporabniki.

Vrsta zaposlitve: projektna zaposlitev.

Višina plače: plača bo financirana iz finančnih sredstev Ministrstva za zdravje za ta namen.

Prosimo vas, da zainteresirani_e svoje vloge (CV + fotokopija ustreznih potrdil) pošljete po navadni pošti na naslov: Društvo za preventivno delo, Tržaška 2, 1000 Ljubljana ali drustvo.pd@guest.arnes.si najkasneje do vključno 16.6.2023.