Ker se zavedamo kako pomemben prostor za druženje je postal virtualni svet za mlade, smo se odločili, da se jim približamo tudi po tej poti. Trendi gredo v smeri, da žal vse več najstnikov veliko časa preživi na raznih družbenih omrežjih, zato želimo na ta način ustvariti virtualen varen prostor, ki jim bo ponujal njim primerne koristne, uporabne pa tudi zabavne vsebine.

Tako je z letošnjo pomladjo zacvetel tudi naš Instagram profil »Mladinske delavnice«, ki je namenjen izključno najstnikom in najstnicam, našim uporabnikom in uporabnicam, ki obiskujejo »Mladinske delavnice« širom Slovenije, pa seveda tudi vsem ostalim njihovim zainteresiranim sovrstnicam in sovrstnikom.
Osrednja ideja našega Instagram profila je, da z najstniki ohranjamo stik tudi v virtualnem okolju, med drugim tudi z izborom tem, ki jih odpiramo že tekom samega programa »Mladinske delavnice« in ki pri najstnikih vzbujajo visoko mero radovednosti ter da na ta način krepimo tudi njihove medsebojne vezi ter jim omogočimo izmenjavo stališč, mnenj ter izkušenj.

Želimo si, da bi naše mlade sledilke in sledilci postali naši aktivni sogovorniki, ki bodo s svojimi različnimi odzivi na objave, komentiranjem, sodelovanjem v natečajih… postali tudi aktivni soustvarjalci našega portala.
»Pozdravljena, pomlad« je otvoritveni fotonatečaj, torej že prvi izziv, ki na Instagramu čaka naše najstnice in najstnike, stare od 12 do 15 let, ki nam svoje fotografije lahko pošljejo do 30.4.2021. Tri najbolj izvirne bodo tudi nagrajene.
Torej, več kot dovolj razlogov, da nam sledite tudi na Instagramu…. pa »Pozdravljena pomlad!«  😉


Dostopnost
window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag(\'js\', new Date()); gtag(\'config\', \'UA-7082982-8\');