Na Društvu smo tudi v letošnjem poletju organizirali brezplačni počitniški program “Hengaj z nami” za najstnike in najstnice v starosti od 12 do 15 let. Program je potekal v dveh terminih: 4.7. – 8.7. 2022 in 2. termin: 15.8. – 19.8. 2022 na Grablovičevi ulici 28 v Ljubljani, vsak dan med 10h in 14.30h.

V tednu skupnega ‘hengajanja’ smo pod okriljem izkušenih voditeljic in inštruktoric programa ‘Mladinske delavnice’ izvajali različne aktivnosti, se skozi različne igre spoznavali, se družili in se imeli fajn!

𝐊𝐀𝐉 𝐕𝐒𝐄 𝐒𝐌𝐎 𝐏𝐎Č𝐄𝐋𝐈
– se zabavali in uživali v igranju družabnih iger,
– razmišljali o sebi in svoji samopodobi,
– se podružili ob ogledu mladinskega filma,
– se pogovarjali tako o ljubezni in zaljubljenosti,
– skozi različne socialne igre pridobivali znanja in veščine povezanih z odgovornim ravnanjem z denarjem,
– obiskali Hišo Iluzij,
– na koncu smo druženje zaključili v kreativnem duhu, kjer smo bili zelooo ustvarjalni!

𝗧𝗼 𝗷𝗲 𝗯𝗶𝗹 𝘁𝗲𝗱𝗲𝗻, 𝗸𝗶 𝗷𝗲 𝘀𝗸𝗹𝗲𝗻𝗶𝗹 𝗻𝗼𝘃𝗲 𝗽𝗿𝗶𝗷𝗮𝘁𝗲𝗹𝗷𝘀𝗸𝗲 𝘃𝗲𝘇𝗶, najstniki so se spočili od šolskih obveznosti in si napolnili energijo za nove izzive, se zabavali in imeli fajn! Skratka, zabave in dobre volje ni manjkalo – komaj čakamo, da se lahko ponovno hengamo naslednje poletje!

Posebna zahvala gre Hiša Iluzij, ki je našemu poletnemu programu tudi letos donirala vstopnice za najstnike in najstnice ter jim s tem omogočila še dodatno popestritev in razvedrilo! 🙂