V mesecu februarju se je zaključila nagradna igra na temo o prijateljstvu, namenjena vsem mladim od 12 do 15 let. Njihova naloga je bila, da nadaljujejo misel: »Pravo prijateljstvo bi opisal/-a kot:…« .

V sredo, 16. februarja smo med vsemi prejetimi odgovori izžrebali enega, to je bil odgovor najstnice Ule, ki obiskuje 8. razred osnovne šole: »[…] Prijatelji mi refreshajo dan in svetujejo, ali pa so samo tam zame, ko jih potrebujem…[…]« .
Ob predaji nagrade (stekleničke za vodo EQUA), pa nam je Ula še v živo zaupala, kaj za njo pomeni pravo prijateljstvo.

Tema o prijateljstvu je tudi ena izmed tem, ki jih obravnavamo v sklopu projekta ‘Mladinske delavnice’ z našimi najstniki in najstnicami, kjer skozi različne socialne igre (izkustveno učenje) spodbujamo razvoj veščin vzpostavljanja in ohranjanja medsebojnih vrstniških odnosov, kot tudi ozaveščanje o pomembnosti vloge in pomena prijateljstva v življenju naših najstnikov in najstnic.

Vsem sodelujočim v nagradni igri se zahvaljujemo za izvirne odgovore na temo o prijateljstvu ter seveda še enkrat iskrene čestitke naši nagrajenki Uli. 🙂

Zahvala tudi podjetju EQUA d.o.o., ki nam je s svojim izdelkom omogočilo izvedbo te nagradne igre.

Dostopnost
window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag(\'js\', new Date()); gtag(\'config\', \'UA-7082982-8\');