Začetek leta 2021 je prinesel tudi pozitivne premike, eden od teh je zagotovo ta, da smo na Društvu za preventivno delo lahko širili naš preventivni program »Mladinske delavnice« v nove regije. Nacionalni Mreži »Mladinske delavnice« sta se namreč na novo pridružila:  Društvo za razvijanje prostovoljskega dela (DRPD) iz Novega mesta ter Društvo IndiJanez iz Maribora.

Tako smo v prejšnjem tednu organizirali usposabljanje za njihove nove prostovoljke in prostovoljce, ki bodo program »Mladinske delavnice« izvajali v okviru omenjenih dveh društev znotraj njihovega lokalnega okolja.

Usposabljanje je potekalo od srede, 24.3.2021 do vključno sobote, 27.3.2021, tudi tokrat v online obliki s pomočjo platforme Zoom. Udeležilo se ga je 10 prostovoljk_cev ter dve bodoči mentorici in koordinatorki programa »Mladinske delavnice«.

Veseli smo bili  tako številnega odziva, novih obrazov ter aktivnega sodelovanja na usposabljanju, čeprav smo se vsi strinjali, da bi stik v živo celotno naše delo le še bolj obogatil.

Kakorkoli, veselimo se novih sodelovanj in stiskamo pesti, da se kmalu srečamo tudi v živo! Novima ekipama pa želimo uspešno delo in doživete delavnice z mladostniki in mladostnicami! 🙂

Dostopnost
window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag(\'js\', new Date()); gtag(\'config\', \'UA-7082982-8\');