Kot vsako leto, smo tudi za leto 2020 načrtovali usposabljanje za nove prostovoljke_ce za izvajnje preventivnega projekta “Mladinske delavnice”. Usposabljanje smo na Ptuju uspeli izpeljati še v živo, in sicer med 9. in 15. oktobrom. Usposabljanje, ki je bilo za konec oktobra načrtovano v Ljubljani, pa nam je “odnesel” drugi val epidemije. Ker ukrepom v zvezi COVID-19 situacijo ni bilo videti konca, smo usposabljanje vendarle izvedli, in sicer na daljavo preko aplikacije Zoom med 10. in 13. decembrom.

Usposabljanja na daljavo se je udeležilo 21 novih prostovoljk in 2 nova prostovoljca, ki so z izvajanjem virtualnih “Mladinskih delavnic” že začeli v Ajdovščini, Kopru, Celju, Kranju, Škofji Loki, Ljubljani in Medvodah.

Zbrali smo nekaj vtisov udeleženk tega 4-dnevnega usposabljanja na daljavo ter jih objavili na naši spletni strani. Preberete si jih lahko TUKAJ!

Hvaležni smo vsem prostovoljkam_cem za udeležbo in res odlično in iskreno sodelovanje, kar je tudi pripomoglo h kvalitetni in uspešni izvedbi celotnega usposabljanja.

Dostopnost
window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag(\'js\', new Date()); gtag(\'config\', \'UA-7082982-8\');