Tudi v letošnjem šolskem letu med našimi uporabniki in uporabnicami izvajamo kampanjo ZNANJE JE NAJBOLJŠA ZAŠČITA! V mesecu decembru in januarju smo na 30-ih osnovnih šolah v okviru projekta »Mladinske delavnice« izvajali preventivno delavnico O odgovorni spolnosti: AIDS in druge spolno prenosljive bolezni. Namen celotne kampanje je opremljanje mladostnikov in mladostnic z ustreznimi informacijami v zvezi s spolno prenosljivimi boleznimi, vključno z virusom HIV, z namenom preprečevanja širjenja spolno prenosljivih bolezni med mladimi oz. z namenom vpliva na oblikovanje spolno odgovornega vedenja. Na delavnici smo med učence in učenke razdelili informativne zloženke, v avlah in na hodnikih osnovnih šol, pa izobesili plakate.

Izdajo plakata in zloženke sta finančno podprla: Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti RS ter Ministrstvo za zdravje RS.

Ob enem se zahvaljujemo še podjetjema Lomas d.o.o. ter ITMP d.o.o. za donacijo, ki je še dodatno omogočila in podprla izvedbo zgoraj omenjene preventivne aktivnosti.

 

 

Dostopnost
window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag(\'js\', new Date()); gtag(\'config\', \'UA-7082982-8\');